mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ps
ps
0 30.06.2015 21:59:28

Ljubljena Edina v mislih tudi v Beogradu

Crvena zvezda se je danes okrepila s portugalskim napadalcem Hugom Vieiro, ki ima za seboj tragično osebno zgodbo.

Januarja letos je namreč boj z zahrbtno boleznijo izgubilo njegovo dekle Edina. Leta 2013 je danes 26-letni Hugo Filipe da Costa Oliveira, ki je bolj poznan kot Hugo Vieira nosil kot posojen igralec Benfice nosil dres španskega Sportinga Gijona, ko je njegova izvoljenka izvedela za hudo diagnozo. Takoj se je dogovoril za selitev na Portugalsko k Gil Vicenteju, da bi bil lahko ob svoji Edini. Tudi naslednjo sezono je preigral v domovini, lani pa spet odšel s trebuhom za kruhom v Moskvo k tamkajšnjemu Torpedu.

vieira 5

Sredi sezone v Rusiji se mu je sesul svet, ko je 24. januarja ljubljeno dekle umrlo. "Življenje mi je vzelo mojo največjo lovoriko. Hvala vam za podporo. Del mojega življenja se je danes končal, toda celo življenje ... Bila si oseba, ki me je spremenila in najbolje razumela. Bila si ljubezen mojega življenja in razlog mojega obstoja. Počivaj v miru," je zapisal svoje misli na družabnem omrežju pred pol leta ob izgubi najdražje.

Kljub težkim časom, ki jih je preživljal, je zbral moči in nadaljeval sezono v Torpedu, še vedno pa v mislih nenehno imel svojo najdražjo. Ob nekem doseženem zadetku je nastale tale fotografija, ki jo je pozneje na družabnem omrežju opremil z naslednjim besedilom: "Mineva štiri mesece. Na eni strani se zdi kot večnost, na drugi, kot da bi se včeraj srečala. Bil je dober konec tedna. Vse za tebe! Zelo te imam rad ..."

vieira 2

Nogometna pot ga je zdaj zanesla v Beograd, s Crveno zvezdo je podpisal dveletno pogodbo, v srbski prestolnici bo skušal svojo kariero spet bolj postaviti v ospredje in pozabiti na težke trenutke, ki so za njim. Čeprav bo težko ... "Nostalgija je najmočnejši občutek v mojem vsakdanu. Nenehno jo pogrešam. Vonjave, mesta, nasmehi. Nostalgija, ki me duši. Globoko v sebi vem, da bo bolečina nekega dne popustila. Tudi po šestih mesecih ne znam pojasniti teh močnih občutkov. Ljubim te z vsem srcem, moja princeska ... Vse, kar delam, počnem zate," je zapisal nedavno.

vieira 3

Članki iz rubrike