stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

gv
gv
0 05.07.2015 16:46:51

Götze pri Bayernu nima prave podpore

Reuters
Menedžer Maria Götzeja kritično nad nemškega velikana Bayerna iz Münchna.

Mario Götze se je k Bayernu preselil iz Borussie, klub iz Münchna pa je za vzhajajočo nemško zvezdo odštel 37 milijonov evrov. To je bila v tistem času rekordno visoka odškodnina za nemškega nogometaša in pričakovati je bilo, da bo Götze kmalu postal eden ključnih mož Bayerna.


Toda trener Pep Guardiola mu za zdaj še ni namenil takšne vloge, kot bi jo številni od njega pričakovali. Zaradi tega se je zdaj oglasil tudi menedžer 23-letnega nogometaša, ki je podal svoje mnenje. "Mario je eden najboljših nogometašev na svetu. V klubu se tega zavedajo, mu pa zagotovo ne nudijo dovolj podpore. Mario je prišel v Bayern, da bi igral velike tekme," je dejal njegov menedžer Volker Struth in kot primer navedel obe polfinalni tekmi lige prvakov z Barcelono in polfinale nemškega pokala z Borussio. Na vseh treh tekmah je Götze v igro vstopil v zadnjih minutah obračuna.

Kljub vsemu pa Struth vztraja, da je Götze za zdaj zadovljen pri Bayernu in ne razmišlja o odhodu. "Je profesionalec, ki je šele pred kratkim dopolnil 23 let. Navajen je trdega dela, od Bayerna pa pričakujem, da ga bo odslej obravnaval drugače. Le tako bo postal še bolj samozavesten in pokazal še večji napredek."

Članki iz rubrike