Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

liz
liz
0 05.07.2015 19:40:19

Grozilna sporočila pri Imbulinem prestopu

Reuters
Za francoskega vezista Giannellija Imbulo, za katerim je odlična sezona pri Marseillu, je vladalo kar precejšnje zanimanje.

V svojih vrstah naj bi si ga med drugim želeli pri Interju, Milanu, Valencii in West Hamu, dvaindvajsetletni Imbula pa je ta teden obljubil petletno zvestobo Portu. Portugalski podprvak je zanj odštel 20 milijonov evrov odškodnine.

Po prestopu se je oglasil še nogometašev oče, ki je sicer sina nagovarjal naj za svojo naslednjo postajo v karieri izbere Inter. "Zelo sem navijal za to, da se preseli k Interju, saj gre za velik klub z zelo ambicioznim projektom," je francoskim medijem povedal Willy Ndangi, nato pa v isti sapi dodal, da sta s sinom štiri dni zaman čakala na pogovor s trenerjem modro-črnih Robertom Mancinijem.


"Po štirih dneh ni bilo ne duha ne sluha o njem. Kar slabo mi je zaradi njihovega obnašanja. Zbudili so se šele, ko so izvedeli, da obstaja še interes Porta. Interjevi posredniki so mi celo poslali kopico grozilnih sporočil," je povedal Ndangi ter pristavil, da ima tudi slabe izkušnje z nekim angleškim zastopnikom, ki je sina želel zvabiti v premier ligo.

"Bili smo v stiku z Angleži. Tottenham ga je spremljal, pri West Hamu so bili sitni. Angleški agent Willie McKay mi je ponujal milijon evrov, da bi lahko prevzel vodenje posla, a tega nisem sprejel. Poklical je celo predsednika Marseilla Vincenta Labruna ter mu dejal, da je Imbulin nov zastopnik, a mu ni verjel. Sploh ne vem, zakaj bi to nekdo storil? Giannelli je želel igrati za ekipo, ki nastopa v ligi prvakov, saj želi pred Eurom 2016 nase opozoriti selektorja Didierja Deschampsa," je dejal Ndangi, ki naj bi po njegovih besedah od prestopa prejel nekje med petimi in osmimi odstotki nogometaševe plače, čeprav nekateri viri zatrjujejo, da bo v žep pospravil dva milijiona evrov.

Imbula je v Marseille prišel pred dvema letoma iz Guingampa, takrat je njegova odškodnina znašala 7,5 milijona evrov. V tem je v dresu Marseilla na 76 tekmah vknjižil tri zadetke in štiri astistence.

Članki iz rubrike