evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 13.07.2015 22:06:50

On bi, oni ne bi, slovenski vratar pa si grize nohte

Reuters
Sašo Fornezzi je vratar turškega kluba, ki želi v svoje vrste pripeljati enega najbolj zvenečih čuvajev mreže v zadnjem desetletju.

Čeprav je agent Victorja Valdesa pred manj kot 24 urami poudaril, da njegov varovanec noče zapustiti vrst Manchester Uniteda, se zdi, da se je pustolovščina izkušenega Španca na kultnem Old Traffordu vseeno že zaključila. Nogometaši angleškega velikana so namreč odpotovali na turnejo v Združene države Amerike, toda na letalu prostora za dolgoletnega člana Barcelone ni bilo. In otoški mediji so hipoma zapisali: Louis van Gaal se mu je odrekel.


Nizozemčeva poteza je še povečala govorice, da bi se lahko Valdes že v kratkem preselil v Turčijo. Tja ga vabi Antalyaspor, ki se je pred kratkim okrepil s Samuelom Eto'ojem, v svoje vrste pa je želel zvabiti tudi Ronaldinha, a se je slednji odločil, da bo raje žogo brcal v rodni domovini. Kljub temu so Turki še naprej zelo ambiciozni, v prihod Valdesa pa verjamejo, čeprav je njegov agent izjavil, da selitev tja ne pride v poštev.

Ob vsem tem je zagotovo še najbolj na trnih nogometaš iz Slovenije. Član Antalyasporja je namreč tudi Sašo Fornezzi, koroški vratar, ki se je k škorpijonom preselil pred dvema letoma iz Ordusporja. Fornezzi je v pretekli sezoni branil na štiriindvajsetih ligaških tekmah, toda če bi za tekmeca dobil Valdesa, bi se moral bržčas sprijazniti s klopjo za rezerve. Če bi se torej številni še kako razveselili Špančevega prihoda, pa za Fornezzija to bržčas ne velja ...

Članki iz rubrike