sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 14.07.2015 15:22:06

Cisse mi je naredil otroka, ko sem imela 13 let

Za enega od angleških tabloidov se je oglasila prva žena napadalca Newcastla Papissa Cisseja in ga še bolj očrnila.

Senegalec se je v nemilosti javnosti znašel že pred kratkim, ko je pricurljala informacija, da se je na skrivaj poročil še enkrat, potem ko je namesto v Senegal (kar je dejal ženi) odpotoval v Pariz. Pozneje pa se je za nameček izvedelo, da sta v življenju 30-letnega nogometaša še dve ženski, s katerima ima redne intimne stike. 

Zdaj pa je prva žena spregovorila za sloviti angleški The Sun in zgodbo potrdila. "Dejal mi je, da odhaja v Senegal, toda namesto tega se je v Parizu naskrivaj poročil. Zakon z menoj pa je še vedno veljaven in s sinom ga čakava, da se vrne," je dejala. A to še ni vse. Razkrila je še nekaj podrobnosti, med katerimi izrazito izstopajo nekatere v zvezi z omenjenim otrokom. 



"Rodila sem, ko sem bila stara 13 let. Seveda bi šlo za primer pedofilije, toda strinjala sem se, da zadevo prikrijeva, zato sva ponaredila sinov rojstni list. Pomagala sem mu rešiti kariero, ki v primeru obtožbe zagotovo ne bi bila mogoča," je dejal in poudarila, da je prestopek danes že zastaral. 

Vseeno pa bi se v težavah z zakonom nogometaš lahko znašel zaradi bolj svežega prestopka. Senegal je resda večinsko muslimanska država in v njej je mnogoženstvo dovoljeno. Toda zanj se je potrebno izreči, Cisse se je izrekel za poligamijo in je zdaj v prekršku, za katerega je zagrožena zaporna kazen 12 mesecev.

Članki iz rubrike