gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.07.2015 08:30:43

Milanov čudežni deček (video)

vszi
Rdeče-črni iz prestolnice Lombardije imajo v svojih vrstah čudežnega dečka.

Veliko ljubiteljev nogometa je zagotovo že slišalo za Hachima Mastourja, nogometaša, ki je šele pred enim mesecem dopolnil 17 let. 

Čeprav za člansko moštvo Milana ta v Italiji rojeni nogometaš, ki je do zdaj zbral en nastop za člansko reprezentanco Maroka (starša sta Maročana, Hachim pa je postal najmlajši nogometaš, ki je kdajkoli zaigral za to afriško reprezentanco), še nikdar ni zaigral, pa je postal svetovno znan predvsem zaradi svojih filmčkov z Neymarjem, v katerem sta nogometaša kazala svoje nogometne vragolije. 


Zdaj, ko je Mastour dopolnil 17 let, bi lahko dobil tudi priložnost v članski ekipi Milana. Vsaj če gre soditi po prijateljski tekmi, ki so jo rdeče-črni odigrali proti Legnanu. Novi trener Milana Siniša Mihajlović je Mastourja uvrstil v začetno enajsterico, ta pa se mu je oddolžil s prelepim zadetkom.

Milan je na koncu slavil s 5:1, Mastour pa je s svojim golom znova dokazal, da gre za zares velikega talenta in zakaj se zanj krčevito borita nesramno bogata francoska PSG in Monaco

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate zadetek Mastourja, v drugem videoposnetku pa se lahko spomnite na njegove vragolije z Neymarjem.

Članki iz rubrike