sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 19.07.2015 13:28:47

Na volišče v Realovem dresu

V Barceloni so se predsedniških volitev udeležili številni člani katalonskega velikana, še posebej neprijetno pa je bilo dvema podpornikoma tega kluba.


Sobota je v katalonski prestolnici minila v znamenju predsedniških volitev. V Barceloni so namreč vsi člani Barcelone glasovali za novega predsednika, po štetju glasovnic pa se je na predsedniškem stolčku obdržal dosedanji Josep Maria Bartomeu.

Od 110.000 ljudi, ki imajo pravico glasovanja, jih je svoj glas oddala slaba polovica, med njimi je bilo na volišču opaziti tudi nekdanjega slovenskega košarkarskega reprezentanta Jako Lakoviča.



Do kakšnih pretresov v času volitev v mestu ni prišlo, za rahel škandal sta poskrbela le dva nesrečneža, ki sta se morala na volitvah pojaviti v dresu največjega rivala iz Madrida.

Navijača Barcelona sta morala namreč svoja glasova oddati v dresu Reala. Prvi je moral nositi dres verjetno najbolj osovraženega nogometaša pri podpornikih balugrane Luisa Figa, drugi pa si je moral nadeti dres od trenutno prvega zvezdnika belega baleta Cristiana Ronalda. In čemu takšna poteza? Oba fanta se bosta namreč v kratkem poročila, to pa je bila ena od potegavščin, s katero so jima jo želeli vsaj malce ponagajati prijatelji.

Članki iz rubrike