evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.07.2015 15:42:32

Hummels: Bil sem depresiven in debel

Kapetan dortmundske Borussie je priznal, da je imel ob slabih rezultatih svojega kluba precejšnje težave s telesno težo.

Dortmundčani so, še preden je januarja njihove vrste okrepil naš Kevin Kampl, preživljali kalvarijo, ki se je nato nekaj krogov vlekla tudi z našim reprezentantom. Izidi so bili ob tem resnično katastrofalni, uvrstitev na lestvici prav tako, vse skupaj pa se je močno dotaknilo branilca nemške izbrane vrste Matsa Hummelsa.


"To je bilo najtežje obdobje v mojem profesionalnem življenju. Bilo je kot nočna mora, iz katere se nikakor ni mogoče zbuditi. In priznam, da sem pri tem uteho iskal v hrani," je v intervjuju za sloviti Kicker dejal kapetan Borussie, čigar težave zaradi preobilnih obrokov so se nato vlekle vse do letošnjega pripravljalnega obdobja.

"Bil sem frustriran in depresiven, pri tem pa sem nekontrolirano jedel. Hrana je postala moja obsesija, nisem se mogel nadzirati in moja telesna teža je bila najprej neprimerna, nato pa katastrofalna," je še dejal nogometaš in poudaril, da je zdaj precej bolje. "Vzel sem se v roke, o debelosti ni več ne duha ne sluha."

Članki iz rubrike