pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 31.08.2015 10:38:37

Robben ni bil navdušen nad soigralčevo mojstrovino (video)

Douglas Costa je kot sveža poletna okrepitev Bayerna hitro našel mesto v ekipi in je že postal ljubljenec navijačev na Allianz Areni, toda prav vse njegove poteze ne navdušujejo.

Vsaj ne soigralcev, saj je po sobotni tekmi bundeslige z Bayerjem zvezdnik Bavarcev Arjen Robben okrcal soigralca, da si ne sme privoščiti cirkuških vložkov.

Opozorilo Nizozemca si je Brazilec prislužil s potezo v 81. minuti, ko je atraktivno podal s peto prek branilca tekmecev Juliana Brandta. Takrat je Bayern že vodil s 3:0, kar je bil tudi izid tekme.


"Jaz bi bil na njegovem mestu previden. Saj je videti lepo, navijači so navdušeni, in on to dela zelo dobro. Toda potrebno je tudi spoštovati tekmeca. Izid je bil 3:0, takšne poteze sodijo v cirkus," je dejal Robben.

V bran je svojega igralca vzel trener Pep Guardiola. "Nisem Brazilec, ampak Katalonec. Takšnih stvari ne znam. Pravzaprav tega ne odobravam, ampak saj tudi Neymar počne podobno. Oba sta pač Brazilca, vse skupaj pa je del igre," je dejal Guardiola.

Costa je prišel iz Šahtarja kot menjava za pogosto poškodovanega Francka Riberyja, že na prvih tekmah pa je pustil močan pečat. Ima en zadetek, po štirih njegovih natančnih podajah pa so soigralci zadeli mrežo tekmecev.

Članki iz rubrike