Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 04.10.2015 16:03:07

Z ekonomsko želel v poslovni razred in končal v lisicah (video)

vszi
Nekdanji nogometaš italijanskega velikana Milana Kevin Constant ima za sabo sila pestro soboto.

Že res, da je dve leti nosil dres italijanskega velikana Milana, toda Kevin Constant vseeno ne sodi med tiste nogometaše, za katere bi lahko trdili, da jih vsi poznajo. Nekaterim je že poznan, večini pač ne. In očitno slednje velja tudi za osebje na letališču v Istanbulu. No, ali pa si je nogometaš Trabzonsporja tokrat res privoščil preveč. Ocenite sami.

Zgodilo se je včeraj na osrednjem turškem letališču Ataturk v Istanbulu. Constant je tja prišel okoli osme ure zjutraj, v rokah je imel letalsko vozovnico za pot do Nice. Vse lepo in prav, če se ne bi odločil, da bo v jeklenega ptiča poskušal priti skozi napačen vhod – za tiste z vozovnicami za poslovni razred. Medtem ko je imel sam v rokah zgolj vozovnico za ekonomski razred. Pa je kljub temu poskušal srečo. A je ni našel. In bil hkrati preveč vztrajen, preveč vsiljiv. In sledil je zaplet, o katerem poročajo vsi turški mediji. Na prizorišče spora so namreč prihiteli policisti in Constanta, ki je med tem menda sočno preklinjal in bil tudi sila agresiven, kar aretirali! Namesto v Francijo je tako nogometaš, ki je doslej zaslužil že več milijonov evrov, odšel v pripor in potem na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Zatem so ga spustili na prostost, za zdaj pa še ni znano, ali ga čaka kazen ali ne.



Zaplet na letališču pa sploh ni bilo vse, kar odmeva. Kasneje je v javnost namreč prišla tudi fotografija, na kateri je Constant v družbi tožilca Osmana Uluduza, ki je nogometaša najprej zaslišal, nato pa se še fotografiral z njim; kot kakšen navijač. Kritiki so prepričani, da gre za sila neokusno dejanje s strani tožilca, zlobni jeziki pa na svetovnem spletu že namigujejo, da gre bržčas za navijača Trabzonsporja …

No, pa tudi to še ni vse! Potem ko je dogodek prišel v javnost, se je namreč javil tudi taksist, ki je 28-letnega Constanta v soboto pripeljal na letališče. In potarnal, da mu nogometaš za vožnjo sploh ni plačal, saj naj bi mu potarnal, da je brez denarja! Saj ni res, pa je.

Članki iz rubrike