900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 04.10.2015 16:34:41

Resno? Čisto resno? Če to ni vratar z največjimi ...

Čuvaj mreže alžirskega prvoligaša si je v 83. minuti povsem tesne prvenstvene tekme privoščil preigravanje, kakršnega nogomet na visoki ravni malodane ne pomeni.

Največja jajca. Ali pa najmanjši možgani, kot pravijo nekateri. Kakorkoli že, vratar z imenom Malik Aselah se je izkazal s potezo, s katero se je sprehajal po meji osmešenja in ki je ne bi pozdravil noben nogometni trener na svetu. Čista norost, ki se mu je popolno posrečila in navdušila svet. 

Kot rečeno, tekla je 83. minuta, ko je ekipa CR Belouizad zaostajala 0:1 in lovila izenačenje. Pri tem je eno od akcij želela začeti pri svojem vratarju, ta pa žoge ni hotel enostavno nabiti, čeprav je imel več kot dovolj časa. Hotel je odigrati po tleh, a ga je nasprotni napadalec spravil v težave. Oziroma se je tako vsaj zdelo.


Kot si lahko ogledate v posnetku, se je Aselah na meji norosti odločil za potezo v slogu največjega nogometnega sina Alžirije, dolgoletnega francoskega reprezentanca Zinedina Zidana. Prav zaradi njega je tako preigravanje doseglo svetovno slavo, resnično pa se ne spomnimo, da bi kaj takega izvedel vratar. Sploh ne tik pred svojimi vrati.    


Značke: nogomet, alžirija

Članki iz rubrike