Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

pp
pp
0 05.10.2015 10:05:48

Mourinho: Odšel bom le, če bodo igralci tako hoteli

Reuters
Strateg Chelsea Jose Mourinho je še v soboto trdil, da ni možnosti, da bi sam zapustil klop aktualnih angleških prvakov, zdaj pa je nekoliko spremenil svoje stališče. Portugalec pravi, da bi zapustil moštvo le v primeru, da bi zaradi izgube zaupanja tako želeli igralci.

V pretekli sezoni je bil Chelsea v angleškem prvenstvu povsem nedotakljiv, v tej pa je zgodba zaenkrat diemetralno nasprotna. Osem odigranih tekem v dosedanjem poteku sezone, dve in remija ter štirje porazi in 16. mesto na lestvici je veliko manj od klubskih pričakovanj. Navijači so vedno manj potrpežljivi in Jose Mourinho se je znašel pod pritiskom, kar do zdaj ni bil navajen. Pojavljale so se govorice, da bi ga v klubu lahko odpustili, Portugalec pa je v svojem slogu odgovoril, da sam ne misli oditi. Odšel bo le v primeru, da ga klub odpusti.

Zdaj je nekoliko spremenil svoje stališče. ''Le v enem primeru sem pripravljen odstopiti sam. Če bi igralci dejali, da mi več ne zaupajo. Vendar mi morajo to sami reči. Ne prek različnih virov. Igralci in jaz za isto mizo. To je edin način,'' je dejal Mourinho, ki se v zadnjem času sooča tudi z govoricami, da je izgubil podporo v garderobi.

Članki iz rubrike