andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

pp
pp
0 05.10.2015 11:11:11

Ob Kloppu za klop Liverpoola v igri tudi Ancelotti

Reuters
V nedeljo se je od klopi Liverpoola moral posloviti Brendan Rodgers, njegov naslednik naj bi bil znan tekom tedna. Najresnejši kandidat ostaja Jürgen Klopp, v igro pa naj bi se vključil tudi prekaljeni italijanski strokovnjak Carlo Ancelotti.

Mestni derbi med Evertonom in Liverpoolom se je končal brez zmagovalca, bolj kot remi pa je odmevala menjava na klopi gostov. Brendan Rodgers je prejel odpoved, ki je bila kar nekoliko pričakovana. Liverpool namreč ne blesti, na lestvici s tremi zmagami in remiji zaseda 10. mesto.

Mediji so sicer poročali, da je ustoličenje Jürgena Kloppa na klop Liverpoola gotova stvar in da bo potrjena še isti dan kot je prišlo do odpovedi. A to se ni zgodilo. Vodstvo kluba je sporočilo, da je s kandidati šele vzpostavilo kontakt in začelo pogovore ter da bo Rodgersov naslednjik znan tekom tedna. Klopp ostaja prvi kandidat za mesto trenerja, njegova najresnejši protikandidat pa naj bi bil Italijan Carlo Ancelotti, ki je nazadnje vodil Real iz Madrida, trenutno pa je brez zaposlitve. Omenja se tudi Frank de Boer, ki pa že ima klub, vodi nizozemski Ajax.

Članki iz rubrike