900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

pp
pp
0 05.10.2015 11:32:38

Po izključitvi ekipo vodil kar s tunela za igralce (video)

Reuters
Veliko mero iznajdljivosti je pokazal trener Željezničara Edis Mulalić. Po prejetem rdečem kartonu v zaključku tekme se ni preselil na tribuno, temveč je splezal na vrh tunela za igralce in kar od tam vodil svojo ekipo.

V prestolnici Bosne in Hercegovine je potekal mestni derbi med Železničarjem in Sarajevom, prvi se je veselil minimalne zmage. Da je bil obračun napet, je pokazala tudi izključitev trenerja zmagovalne ekipe, Edisa Mulalića. Ta bi se moral zaradi izključitve preseliti na tribuno, vendar pa se je znašel nekoliko drugače. Splezal je na vrh tunela, prek katerega igralci pridejo na igrišče iz garderobe in od tam še naprej vodil ekipo, saj je bil tako bližje igrišču, kot pa če bi moral iti sedeti na tribuno.

Ali bo za to potezo kaznovan, se še ne ve, sam pa svojega dejanja ne obžaluje: ''Če je cena zmage ta, da sem bil izključen, potem naj me za mojo potezo lahko tudi kaznujejo. V nekaterih zadevah rad pretiravam, drugače niti ne znam. Fanatik sembil kot igralec, fanatik sem kot trener.''

Članki iz rubrike