pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 08.10.2015 19:54:48

Liverpool zavrnil kandidata za trenerja: Oprostite, izkušnje iz igrice so premalo

Reuters
Neverjetno, a resnično. Ob resnih trenerjih, ki so v zadnjih dneh želeli prepričati Liverpool, da so prav oni popolni kandidati za naslednika Brendana Rodgersa in izpolnitev izpraznjenega mesta glavnega trenerja, je na naslov rdečih, ki domujejo na Anfieldu, prišla ena prav posebna prošnja za delo.

Poslal jo je mojster računalniških igric, ki je kot razlog, zakaj si zasluži postati trener Liverpoola navedel, da je s Portsmouthom iz četrte lige v štirih sezonah prišel do zmagovalca premier lige in lige prvakov! V računalniški igrici FIFA 15! In če ste mislili, da so pri Liverpoolu, ko so zagledali prošnjo enostavno zamahnili z roko in jo ignorirali, ste se pošteno zmotili.

portsmouth
vszi

Ne, direktor Liverpoola Ian Ayre je na vljuden način odgovoril interesentu. »Dragi gospod Kneale, na žalost ne moremo sprejeti vaše prošnje za delo, kajti iščemo nekoga, ki ima več izkušenj v profesionalni igri. V povezavi z vašimi izkušnjami, ki ste jih navedli, pripeljati Portsmouth iz četrte lige v štirih sezonah do zmagovalca premier lige in lige prvakov, ne zadošča kriterijem o izkušnjah, ki jih iščemo. Kakorkoli, zahvaljujemo se vam za vaš interes,« je zapisal Ayre, objavljen odgovor pa je hitro zaokrožil po spletu in postal spletna uspešnica.

Značke: liverpool, ayre

Članki iz rubrike