901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

am
am
0 12.10.2015 18:04:20

Matićev divjaški udarec odmeva (video)

Srbija je na povsem nepomembni tekmi izgubila proti Portugalski, kljub nepomembnosti pa so se kresale iskre, pri čemer je izstopal zvezdnik Chelseaja Nemanja Matić.

Čeprav so bili srbski nogometaši odlično razpoloženi po zanje izjemno pomembni zmagi v Albaniji in čeprav na srečanju s Portugalci niso mogli ničesar izgubiti ter ničesar pridobiti, niso znali ohraniti mirnih živcev. Pa ne samo to, predvsem Matić je šel s svojim obnašanjem zelo daleč in je sprožil ogorčen odziv

Najprej je bil pri Srbih izključen Aleksandar Kolarov, takoj za tem pa je na sceno stopil Matić in v dvoboju s portugalskim nogometašem povsem izgubil živce. Res je, da ga je Andre pred tem kar nemarno pohodil, toda to ni bilo nič v primerjavi z udarcem, ki bi se lahko končal še precej huje, kot se je. 



Nogometaš Chelseaja je resnično zamahnil z vso močjo, brez občutka in z željo poškodovati nasprotnika, pri čemer mnogi poudarjajo, da bi se lahko zgodilo marsikaj. Na srečo je Portugalca slabo zadel, pa že ob tem zadetku je morala zadeva biti precej boleča. Marsikdo pa je mnenja, da bi ob polnem zadetku lahko povzročila tudi hujšo poškodbo. 

Dogodek si lahko ogledate v spodnjem posnetku, ob tem pa vam bo verjetno jasno, zakaj kar glasno odmeva in zakaj tako na Portugalskem kot v Angliji Matića ostro obsojajo. Hkrati pa so prepričani, da ga bo doletela huda kazen Evropske nogometne zveze.

Značke: nogomet, srbija

Članki iz rubrike