pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 25.11.2015 12:53:48

Rostov zaradi sestreljenega letala odpovedal priprave v Turčiji

Letalo je padlo na sirsko stran.
Twitter
Stopnjevanje napetosti med Rusijo in Turčijo zaradi sestreljenega vojaškega letala na meji s Sirijo se je odrazilo tudi pri načrtovanju priprav ruskih nogometnih klubov.

Turška sredozemska obala je v zadnjih letih pripravljalna baza ruskih nogometašev v zimskem obdobju, kar pa se bo spremenilo. Rostov je tako že odpovedal priprave v Turčiji.

Ruski nogometni prvoligaš Rostov je po sestrelitvi ruskega reaktivca odpovedal odhod njegovih igralcev na januarski pripravljalni tabor v Turčijo, je danes sporočil namestnik predsednika kluba Aleksander Šikunov. Namesto v Antalyji se bodo ruski nogometaši sončili in pripravljali na Cipru, v Španiji ali Izraelu, kar bi lahko bile primernejše lokacije za ruske nogometne klube.


SLEDILI BODO TUDI DRUGI
Rusko zunanje ministrstvo je ruskim državljanom odsvetovalo potovanje v Turčijo, potem ko so turška letala zaradi domnevne kršitve turškega zračnega prostora sestrelila ruski bombnik med vojaško operacijo v bojo proti islamskim skrajnežem v Siriji.

Rostov je prvi klub, ki se je odločil za spremembo ustaljenega programa med zimskim tekmovalnim premorom. Bržkone bodo sledili tudi drugi, še zlasti po priporočilih ruskega zunanjega ministrstva. O odpovedi zimskega turškega pripravljalnega tabora tako razmišljajo še v enem prvoligašu Amkarju iz Perma.

Članki iz rubrike