Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.11.2015 21:35:33

Pique se je zahvalil Messiju in okrcal soigralca

Gerard Pique je včeraj na tekmi lige prvakov med Barcelono in Romo dosegel zadetek, za asistenco pa se je na družabnih omrežjih zahvalil odličnemu Lionelu Messiju.

Fantastični Argentinec, ki se je na El Clasicu pred štirimi dnevi vrnil na zelenice po poškodbi, se je včeraj znašel v začetni enajsterici Barcelone in prikazal izjemno predstavo. Dosegel je dva zadetka, prav lahko pa bi se veselil hat-tricka, toda pokazal je veliko mero nesebičnosti in iz zelo ugodnega položaja se je namesto za strel odločil za podajo Gerardu Piqueju, ki je žogo le pospravil v prazno mrežo. 

Branilec Kataloncev si že nekaj časa na vsak način želi doseči zadetek, še največjo željo pa je imel na derbiju proti Real Madridu, ko je pri izidu 4:0 za Barcelono stekel v protinapad, dobil odlično podajo, toda pred njim je s strelom proti Keylorju Navasu zaključil Munir El Haddadi. Vse skupaj je neverjetno razjezilo Piqueja, ki El Haddadijeve poteze še zdaj ni pozabil.

pique

Tako se je po tekmi z Romo na svojem twitter profilu zahvalil Messiju za asistenco proti Rimljanom, ob tem pa je zbodel tudi El Haddadija. "Hvala Leo, ti si mi jo podal, ne tako kot Munir," je zapisal visokorasli branilec. El Haddadi se na vse skupaj (še) ni odzval.

Članki iz rubrike