Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

liz
liz
0 26.11.2015 19:06:53

Drogba trener Chelseaja?

Profimedia
Legendarni napadalec Chelseaja Didier Drogba je povedal, da se bo vrnil na Stamford Bridge.

Sedemintridesetletni nekdanji reprezentant Slonokoščene obale je trenutno član ekipe Montreal Impact, ki tekmuje v najmočnejšem ameriškem prvenstvu. Z njo se mu je uspelo uvrstiti v polfinale vzhodnega dela lige, kar je bil sploh prvi tovrstni uspeh tega kluba. Vendar pa ga je tam s skupnim rezultatom 4:3 iz tekmovanja izločil Columbus Crew.

Drogba je v tej sezoni na enajstih ligaških tekmah dosegel prav toliko zadetkov in se je uvrstil med tri finaliste izbora za najboljšega novinca v ligi.


V svoji avtobiografiji je razkril, da imata z lastnikom Chelseaja Romanom Abramovičem sklenjen dogovor, da se bo vrnil v londonski klub, kjer naj bi imel zagotovljeno službo.

Zdaj je Drogba tudi na nek način razkril, katero delovno mesto ga zanima. "V klubu lahko počneš različne stvari, tu ni samo trenersko delo. Na določeni točki bi rad nekaj vrnil klubu, ki mi je toliko dal. S tem se strinjajo tudi odgovorni v Chelseaju. Zakaj pa ne bi bil trener?" je otoškim medijem povedal Drogba, ki seveda ne izključuje možnosti, da bi delal tudi kaj drugega: "Mogoče bi bil športni direktor, trener mlajših kategorij ali pa bi s svojimi nasveti pomagal napadalcem. Možnosti je veliko, ko bo prišel čas, se bomo usedli in pogovorili, v kakšni vlogi bi lahko najbolj pomagal klubu."

Članki iz rubrike