nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

eč
0 27.11.2015 20:23:38

Klopp med vrsticami zvezdniku: Ne bodo, no, taka mevža!

Profimedia
Trener Liverpoola Jürgen Klopp razume Daniela Sturridgea. Ve, da mu ni lahko. A mu vseeno sporoča, naj postane bolj trdoživ.

Petnajst tekem v letu 2015. To je klavrna statistika angleškega nogometaša Daniela Sturridgea, ki ima za sabo peklenskih dvanajst mesecev. Življenje so mu grenile predvsem poškodbe, pred četrtkovo tekmo lige Europa med njegovim Liverpoolom in Bordeauxom je spet začutil bolečine v stopalo. Zaradi izkušenj iz preteklosti so rdeči svojega napadalca nemudoma poslali na zdravniški pregled, po katerem si je 26-letnik lahko oddahnil. Z njegovim stopalom je namreč vse v najlepšem redu.


Zdravniški izvidi so dali misliti tudi trenerju Jürgenu Kloppu, ki je prepričan, da Sturridge nima zdravstvenih težav, ampak oviro v svoji glavi. Nemec je svojemu varovancu namreč poslal jasno sporočilo, med vrsticami mu je položil na dušo, naj nikar ne bo takšna mevža.

"Vsi si želimo, da bi se kar najhitreje vrnil na zelenice, toda očitno se bomo morali vsi še nekaj naučiti. Situacija je takšna, da je bil Daniel v preteklih mesecih precej poškodovan. Kaj mesecih, morda celo letih. Ko se po takšnih težavah vrneš na trening, rabiš predvsem veliko časa. Tvoje telo se mora spet privaditi na višjo stopnjo intenzitete, poleg tega pa se mora nogometaš dejansko naučiti, kaj je resna bolečina in kaj je zgolj običajna bolečina," je nekdanjemu članu Chelseaja sporočil Klopp in dodal: "Po takšni odsotnosti potrebuješ pet tednov neprekinjenega treninga, da sploh lahko začneš igrati prijateljske tekme. To bi bilo najboljše, toda seveda ne živimo v popolnem svetu, zato se moramo potruditi, da se vrne kar najhitreje. Moramo biti potrpežljivi, predvsem pa moram priznati, da mi je zelo žal. Za vas, zame, zanj."

Članki iz rubrike