900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 27.11.2015 20:49:42

Brazilec, ki zabija gole v Ukrajini, trdi: Hočejo me trije velikani

Profimedia
Najboljši strelec ukrajinskega prvenstva Alex Teixeira je očitno vroča roba. Zanj se zanimajo trije velikani, on pa se je že odločil, h komu bi šel najraje.

Čeprav je Jose Mourinho nedolgo tega namignil, da bo januarski prestopni rok za Chelsea miren, pa nogometaš, ki si kruh služi v Ukrajini, trdi, da se zanj zanimajo prav modri iz Londona. Alex Teixeira je v tem trenutku eden najbolj vročih golgeterjev na stari celini. Brazilec je v dresu Šahtarja zabil 23 golov na prav toliko tekmah, zato ne preseneča, da naj bi bil zanimiv številnim klubom. Ne samo Chelsea, okoli njega naj bi se smukala tudi Paris Saint Germain in Juventus, bržčas bi se našel še kdo.


"Kar sem videl in kar mi je povedal trener, so Chelsea, Juventus in Paris Saint Germain poslali ponudbe zame. Predvsem sem vesel ponudbe Chelseaja, ki je v Evropi res velik klub. To so moje sanje, želim si igrati v premier ligi, saj gre za najboljšo ligo na svetu," je brazilskim novinarjem zaupal 25-letnik in dodal: "Prav tako upam, da Jose Mourinho ne bo zapustil Chelseaja, saj želim sodelovati z njim in biti uspešen v ekipi, ki jo vodi."

Napadalni vezist, ki je kariero začel pri Vascu da Gami, za Šahtar igra že vse od leta 2010 dalje. V tem času je za ukrajinski klub odigral prek 200 tekem, strelsko izjemno navdahnjen pa je predvsem v zadnjih dveh sezonah, ko gole zabija kot po tekočem traku.

Članki iz rubrike