palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 01.12.2015 11:52:10

Benzemaju zažugal tudi francoski premier

Francoskega nogometnega zvezdnika Karima Benzemaja, ki je vpleten v izsiljevalski škandal zaradi videoposnetka žgečkljive vsebine, je okaral tudi francoski premier Manuel Valls.

Manuel Valls je za radijsko postajo Europe 1 dejal, da morajo biti vrhunski športniki zgled ostalim, ter zvezdniku Reala Madrida zagrozil z izključitvijo iz francoske reprezentance.

"Vrhunski športniki morajo biti zgled. Za drugače misleče ni prostora v nacionalni reprezentanci," je ob tem za radio Europe 1 dejal premier Valls in ob tem poudaril, da morajo poleg športnikov za dober zgled vseskozi skrbeti tudi predstavniki politike.


GROZI MU DO PET LET ZAPORA
Sedemindvajsetletnega Karima Benzemaja so francoske oblasti v začetku novembra zelo obremenile na zaslišanju v zvezi z njegovim reprezentančnim kolegom Mathieujem Valbueno.

Slednjemu so neznanci namreč že junija grozili z javno objavo videoposnetka, ki prikazuje spolni odnos med Valbueno in neznanko, nepridipravi pa so za odkupnino zahtevali 15.000 evrov. Oblasti so Benzemaja povezale z izsiljevalci, grozi pa mu med drugim tudi najmanj pet let zapora.

Članki iz rubrike