ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bk
bk
0 03.01.2016 13:35:56

CR7: V pokoju hočem živeti kot kralj

Reuters
Cristiano Ronaldo verjame, da ga po slovesu od nogometa čaka novo poglavje v življenju, ki bo povsem drugačno od zdajšnjega.

CR7 je s svojo zadnjo izjavo presenetil. Pravi, da ko bo kopačke obesil na klin, nogomet pustil za sabo in ta ne bo del njegovega življenja. Njegov cilj je, da bo v pokoju živel kot kralj.

"Ne morem živeti s tem, da se obremenjujem, kaj drugi mislijo o meni. Če bi se obremenjeval, ne bi mogel živeti. Tudi bog ne more ugotoviti vsem. Obstajajo ljudje, ki me sovražijo, pravijo, da sem aroganten in podobno. To je del mojega uspeha. Rojen sem bil za to, da sem najboljši. To sem jaz. Ničesar v karieri ne obžalujem, vsak večer grem spat z mirno vestjo," je dejal Portugalec, ki se vsekakor ne spogleduje s trenerskim delom po koncu aktivne kariere.



"Obstaja tudi svet, življenje zunaj nogometa. Mislim, da bom že našel nekaj v čemer bom užival. Nimam namena, da bi bilo to delo trenerja ali kaj drugega v kakšnem klubu. Lahko rečem, da imam najboljšo službo, denar, avto, hišo ... A to ni vse, kar je pomembno. Včasih si želim z družino v Las Vegas, si tam ogledati kakšen boksarski obračun, pa ne morem, ker nimam časa. Ko bom nehal igrati nogomet, želim živeti kot kralj. Še bolj bom užival v vsem, ko neham igrati, takrat bom imel čas, da se lotim vsega, kar mi bo srce poželelo," je še razglabljal nogometaš Reala, ki je še dodal, da je hkrati ob vsem lepem v življenju prestal tudi marsikatero slabo in težko izkušnjo. A prizna, da se je na koncu vse splačalo.

"Od doma sem šel z 11. leti. Takrat sem bil otrok, težko je bilo biti tako daleč od doma, imel sem veliko domotožje. A bilo je vredno, ker sem svoji družini lahko omogočil lepo življenje. Živel sem sam, opravljal vsa gospodinjska dela in podobno. To in želja, da bom pomagal družini, me je vsekakor psihično okrepilo in zato sem danes, kjer sem. Zelo dobro se počutim, ko lahko pomagam drugim. Bog mi daje dvakrat več kot ostalim. Odkar sem postal oče, prav tako povsem drugače gledam na življenje," je še zaključil CR7.

Članki iz rubrike