Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 18.01.2016 11:45:26

Prosim, Parker, prekini, no! Ne, nočem, nočem nočem!

crvenazvezdafk.com
Nekdanji član Domžal Joshua Parker jezi vodstvo beograjske Crvene zvezde.

Čeprav se prva ekipa srbskega velikana Crvene zvezde mudi v Sloveniji, njen napadalec Joshua Parker trenira v Beogradu. Medtem ko so njegovi soigralci v Kopru, si reprezentant Antigve in Barbude garderobo deli z mladinci rdeče-belih. Razlog za to je preprost – na Marakani nanj ne računajo več, dejansko želijo z njim predčasno prekiniti pogodbo. Vse lepo in prav, če ne bi bil Parker trmast kot le kaj.


Kot poroča beograjski Sport, so se vodilni možje Crvene zvezde in nekdanji nogometaš Domžal spet usedli za isto mizo, jasno v nameri, da bi našli skupen jezik glede prekinitve sodelovanja. Toda razšli so se brez dogovora. Parker namreč noče niti slišati za to, da bi se odpovedal vsaj delu denarja, ki bi ga moral dobiti. Zahteva vse, kar je zapisano v pogodbi, ki bi morala biti v veljavi do leta 2017, menda ne popušča niti za ped. Beograjčanom torej za zdaj ne preostaja drugega, kot da ga imajo še naprej na plačilnem seznamu, čeprav si tega ne želijo.

Upravo nekdanjega evropskega prvenstva bojda počasi mineva potrpljenje, s Parkerjem naj bi se veljaki kluba pogovorili le še enkrat. In če zadnji sestanek ne bo obrodil sadov, potem se bo sodelovanje pač nadaljevalo – Zvezda ga bo plačevala, Parker pa bo zgolj treniral.

Članki iz rubrike