franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

vb
vb
0 19.01.2016 12:04:08

Raula veseli, da Barcelona osvaja lovorike

reuters
Nekdanji napadalec Reala in španske reprezentance Raul Gonzalez je v obsežnem intervjuju, ki ga je dal za španski Vanity fair, spregovoril o načrtih za prihodnost, javnost pa je presenetil z izjavo, da tudi Barceloni privošči osvajanje trofej.

O že pregovornem rivalstvu med Realom in Barcelono nima smisla preveč izgubljati besed. Zato pa še toliko bolj preseneča, da se otrok Reala, kar Raul vsekakor je, veseli uspehov Barcelone.

Kot je povedal Raul, ki je v Madridu igral 16 let in je še vedno najmlajši igralec, ki je zaigral v prvi ekipi Reala, še ne ve kaj bo počel po končani karieri nogometaša, bo pa vsekakor čas posvetil učenju. "Naučil se bom vsega, kar je povezano z nogometom, športnim managerstvom in poslom, potem pa se morda vrnem v Madrid."
Sicer je La Liga Raulu ponudila mesto ambasadorja španske lige v Združenih državah in pričakujejo, da bo delo sprejel. Vezano na ponujeno vlogo je Raul povedal, da je vesel vsakega uspeha Barcelone.


"Rivalstvo koristi obema moštvoma. Barca brez Reala ne bi bila to kar je, in obratno. Potrebujejo eni druge." Ob tem pa je dodal:"Ko Barcelona osvoji lovoriko v Evropi, sem vesel že zato, ker ima Španija predstavnika v finalu in prav nobenih zadržkov nimam to izreči. Zakaj bi nekomu želel slabo. Nisem takšen!"


Značke: raul, barca, vanity-fair

Članki iz rubrike