sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

liz
liz
0 31.01.2016 22:49:38

Terry je potrdil

Reuters
Legendarni kapetan Chelseaja John Terry je razkril delček tega, kaj mu prinaša nogometna prihodnost.

Petintridesetletnemu branilcu po koncu sezone poteče pogodba z londonskim klubom, katerega del je že vse od svojega štirinajstega leta. Čeprav ga mnogi še vedno uvrščajo med boljše branilce v angleški premier ligi, mu pri Chelseaju ne nameravajo podaljšati pogodbe.


Zato se bo nogometaš, ki je za modre do zdaj odigral 664 tekem v vseh tekmovanjih in na njih zabil 66 golov, poslovil od stadiona Stamford Bridge in svojo priložnost poiskal drugje. Pri tem prav gotovo ne bo imel nikakršnih težav, zanj se namreč že nekaj časa odkrito zanimajo pri turškem Fenerbahčeju, nekajkrat pa se je omenjala tudi možnost odhoda v katerega izmed ameriških ali celo bogatih kitajskih klubov. Seveda ni izključeno, da se ne bi pojavil še kateri od boljših evropskih, ki bi si zaželel njegovih uslug. Toda o tem bo Terry seveda razmišljal, ko bo prišel čas za to, a se vseeno zdi, da bo imel predvsem sladke skrbi.

"Prejšnji teden so mi povedali, da ne bodo podaljšali moje pogodbe," je povedal Terry, in nadaljeval: "Dejali so mi, da bi se s prihodom novega trenerja stvari utegnile spremeniti. Tako kot vsakega januarja, sem tudi tokrat želel vedeti, pri čem sem, saj te stvari včasih trajajo nekaj mesecev. Nekaj dni sem rabil, da sem prebolel dejstvo, da ne bo pravljičnega konca, da se ne bom upokojil pri Chelseaju in da bom to storil nekje drugje. Dal bom vse od sebe in na najboljši način končal svojo zgodbo s klubom."

Značke: john, terry, chelsea

Članki iz rubrike