sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 03.02.2016 11:15:54

Težave v Bayernu: Pijani in predebeli Vidal, nezadovoljni nogometaši?

Reuters
Vse odkar je Pep Guardiola razkril, da se po koncu seli v Manchester City, v Bayernu več nič ni tako, kot je nekdaj bilo.

Dva izjemno kredibilna nemška časnika, Kicker in Bild, sta v zadnjih dneh poročala o številnih težavah v taboru Bayerna. Tako naj bi katalonski strokovnjak na klopi Münchenčanov v zadnjih dneh bil izjemno nezadovoljen nad profesionalnostjo svojega moštva in naj bi razmišljal o zaostritvi pravil. 

Tako se je bojda Guardiola odločil, da mora vsak nogometaš, preden odide kam v tujino, klub pred tem obvestiti, tudi takrat, ko imajo nogometaši načeloma prosto. S tem želi preprečiti kratke odhode, kakršnih se recimo redno poslužuje Cristiano Ronaldo

Ob tem naj bi Guardiola razmišljal tudi o tem, da bi uvedel policijsko uro oziroma določil nogometašem, do kdaj morajo biti v svojih domovih, vsakdo ki bo kakšno pravilo pa naj bi bil ostro kaznovan. 



Nemški mediji poročajo tudi, da naj bi bilo vzdušje v klubu v teh dneh vse prej kot idilično, zelo nezadovoljni naj bi bili tudi nogometaši, ki Kataloncu kar malce zamerijo njegov prestop v Manchester City oziroma predvsem način, na katerega je Guardiola vse skupaj izvedel. 

A to še ni vse. Bayern ima v teh dneh številne težave tudi z izjemno drago poletno okrepitvijo, Čilencem Arturom Vidalom, ki je med pripravami v Katarju večkrat grobo kršil disciplino. Tako je večkrat zapustil hotel, v katerem so se nahajali, odšel popivati in se "domov" vračal vidno okajen. Kot da to še ni vse,  se je po dopustu v klub vrnil očitno predebel in vodstvo Bayerna naj bi resno razmišljalo o hudi kazni za Vidala.

Na te obtožbe se je že odzval Čilenec, ki vse ostro zanika in trdi, da bo z nemškim časnikom obračunal na sodišču. Mnogi viri pa vztrajajo pri svojih zagotovilih, češ da je Arturo resnično zagrešil vse prestopke in prispeval k slabem vzdušju v ekipi pred ključnim delom sezone. 

Značke: bayern, arturo-vidal

Članki iz rubrike