sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 05.02.2016 10:38:47

Ker ni želel podaljšati, ga zdaj čaka šest mučnih mesecev

Profimedia
Partizan ni pokazal milosti do svojega izjemno nadarjenega nogometaša.

Pri devetnajstih velja za enega najbolj obetavnih nogometašev v Evropi, kljub mladosti se lahko pohvali, da je za Partizan odigral že 93 tekem in ob tem zabili tudi 24 golov. Z Andrijo Živkovićem se menda spogledujejo številni evropski velikani in poleti bo zagotovo odšel drugam. Zdaj je tudi že jasno, da na škodo Partizana, Beograd bo namreč zapustil kot prost nogometaš.

Kmalu mu bo potekla pogodba, toda do takrat bo moral še skozi precej neprijetno obdobje. Ker najmlajši nogometaš, ki je kdajkoli zaigral za srbsko reprezentanco, ni želel podpisati nove pogodbe, ga je uprava degradirala. Tako je moral predčasno zapustiti priprave na Cipru, do izteka sodelovanja pa se mora vsak dan javiti trenerju Teleoptika, druge ekipe Partizana.



"Ne glede na vse to – Partizan vedno v srcu!" se je najstnik čustveno odzval na instagramu, za Sportski žurnal pa dal naslednjo izjavo: "Zame je to zelo neprijeten trenutek. V navalu čustev nisem sposoben stopiti pred medije. To bom storil čez nekaj dni v Beogradu, a šele tedaj, ko se bodo strasti nekoliko polegle."

Kje bo Živković nadaljeval kariero, še ni znano, a glede na talent, ki ga premore, bo zagotovo lahko izbiral med plejado uglednih klubov. Le še šest napornih mesecev mora preživeti ...

Članki iz rubrike