pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

jz
jz
0 08.02.2016 18:59:45

Navijač Leicestra zavrnil ponudbo stavnice

vszi
Ekipa Leicestra je res hit premier lige v tej sezoni. Nekatere stavnice bodo morale izplačati visoke zneske, če bodo lisice na koncu prve.

In nek navijač Leicestra je zavrnil ponudbo stavnice pri stavi na kateri bi lahko ob koncu sezone, če bo Leicester prvak, dobil več kot 32.000 evrov.
Po novi neverjetni zmagi Leicestra, ko so slavili pri Manchester Cityju s 3:1, so navijaču ponudili izplačilo stave v naprej, seveda pa znesek ni tako visok.  


Stavnica Willian Hill je Leicester že postavila na prvo mesto med kandidati za naslov premier lige v tej sezoni. Vse to je seveda slavilo izjemni zmagi lisic na stadionu Etihad v Manchestru. In pri Willian Hillu so se odločili, da mizarju Leighu Herbertu ponudijo lepo predčasno izplačilo. Slednji je namreč na začetku sezone stavil, da bo Leicester prvak (kvota je bila 5000/1) in, če se bo to zgodilo, bo ob koncu sezone bo mizar bogatejši za 32.267 evrov. No, pri stavnici so mu v ponedeljek ponudili takojšnje izplačilo 4129 evrov, me glede na to, kaj se bo zgodilo ob koncu sezone.
Toda Leigha nekaj več kot štiri tisočaki niso premamilo. Prepričan je, da bo Leicester maja postal angleški prvak. "Ostal bom pri stavi," je dejal 39-letni mizar. "Verjamem v pravljice in 25.000 funtov bo moj življenjski dobitek."

Značke: leicester, stavnica

Članki iz rubrike