Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 09.02.2016 09:36:20

Nekoč veljal za velik up Milana, zdaj bo igral za – Zagreb!

Profimedia
Zagreb se bo pred izpadom iz 1. HNL spomladi reševal z nekdanjim upom Milana.

Nekateri zablestijo v rosnih letih in potem prehitro potonejo v pozabo, spet drugi potrebujejo nekaj več časa, da opozorijo nase, a se potem na površju držijo vrsto let. Rodney Strasser zagotovo sodi v kategorijo prvih, za danes 25-letnega defenzivnega vezista že lahko zapišemo, da njegova kariera zagotovo ni šla po pričakovani poti.

Ko je leta 2008 iz rodne Sierre Leone prišel v Italijo, je postal eden mnogih mladcev, ki so upali na priložnost na veliki sceni. Strasser jo je tudi dobil, Milan ga je nekajkrat uvrstil v člansko ekipo, za slednjo je skupaj odigral devet tekem in se enkrat vpisal tudi med strelce. Da je obetal, ne nazadnje priča dejstvo, da je Genoa leta 2010 za polovico njegove pogodbe plačala 2,25 milijona evrov.



Toda danes je Strasser daleč stran in od San Sira in od Genove in od serie A. Že res, da je še vedno član Genoe, toda slednja ga že nekaj časa posoja drugam. Tako je bilo tudi v tem prestopnem roku, ko se je Strasser preselil kar na sosednjo Hrvaško. Ampak tam ne bo igral ne za Dinamo, tudi za Hajduk in Rijeko ne. Za sodelovanje se je namreč dogovoril z Zagrebom, ki na lestvici 1. HNL prepričljivo zaseda zadnje mesto.

"Želel sem izkusiti nekaj drugega, nekaj novega in predvsem nekaj drugačnega od Italije," je ob prihodu med Pesnike povedal Strasser in dodal: "Preteklost me ne zanima, tukaj sem, ker želim pomagati tako Zagrebu kot tudi sebi."

Članki iz rubrike