Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jz
jz
0 09.02.2016 12:07:16

Nemški reprezentant ima raka na testisih

vszi
Šokantna diagnoza za nekdanjega nemškega reprezentanta do 21 let. Stefanu Teskerju so diagnosticirali raka na testisih.

Pred tednom so 24-letnemu branilcu sporočili grenko novico. Rak na testisih. In takoj zatem, v četrtek, so zdaj igralcu Twenteja odstranili rakotvorni tumor. "To je res velika osebna tragedija," so z njim sočustvovali pri nizozemskem klubu. Tesker je šele prišel v nizozemskega prvoligaša, potem ko ga je Twenteju posodil nemški drugoligaš Greuther Fürth.
Operacija je potekala v domači bolnišnici v Ahausu, in se je končala brez zapletov, ne vedo pa še, koliko časa bo Stefan odsoten z igrišč.
Športni direktor Twenteja Ted van Leeuwen je bil pretresen: "To je osebna nesreča za Stefana in njegovo družino."


Thesker je sicer začel v nogometni šoli v Schalkeju, toda kasneje se je za pet let preselil v mladinski pogon Twenteja. Diagnozo, da je zbolel za rakom, je dobil v soboto, dan pred njegovo vrnitvijo v prvo postavo "domačega" kluba, na domači tekmi proti Utrechtu. No, ampak v nedeljo je, po pogovoru z zdravniki, začel v prvi postavi Twenteja in potem ga je trener v 60. minuti zamenjal (na koncu je Twente zmagal s 3:1).
Pretekli konec tedna je Twente igral proti Heerenveenu, igralci pa so imeli na igrišču na sebi posebne majice z napisom 'Stefan sterkte', kar bi lahko prevedli z 'Bodi močan, Stefan!'
Toda, Teskerjevo slovo od Fürtha ima v ozadju še zgodbo. Malo pred božičnimi prazniki je imel Stefan "incident" v neki diskoteki in za kazen je moral plačati 5000 evrov v dobrodelni sklad za otroke. Thesker je govoril, da je naredil veliko napako, kot razlog za incident pa je navedel poraz na derbiju proti Leipzigu, alkohol in zasebne težave.

Značke: thesker, twente

Članki iz rubrike