Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 09.02.2016 19:10:05

Nogometaši Leicestra nezadovoljni s snovalci Fife 16 (foto)

vszi
Neverjetni in edinstveni Leicester po 25 krogih še vedno vztraja na vrhu angleške premier lige.

Še več, tam svojo prednost celo povečujejo, kar je glede na napovedi pred začetkom sezone v premier ligi moč označiti kot največjo senzacijo letošnje sezone. 

Igralci so si medtem ustvarili svoje ime, cene so se jim dvignile, prav tako pa so jim dvignili rating, oziroma sposobnosti v priljubljeni igri fifa. Letošnja različica se vseskozi spreminja, za kar skrbijo s posodobitvami in le-teh so bili del tudi igralci Leicestra na zimski prireditvi FIFA Ultimate Team 16.

Še posebej najboljši strelec premier lige Jamie Vardy, verjetno najboljši nogometaš v tej sezoni Rijad Mahrez in koristni ter robustni vezist N’Golo Kanté. Ob predstavitvi novih ratingov se je najprej oglasil Vardy. 

V letošnji sezoni je zabil kar 18 golov v premier ligi in vodi na lestvici strelcev. Zmotila pa ga je predvsem številka ob njegovi hitrosti, čeprav so jo precej izboljšali ob novi posodobitvi. "Misli, da bi morala številka biti večja že ob začetku sezone. Ni dovolj dobra, moral bi imeti 99," se je muzal 29-letni Vardy.

FIFA1
Jamie Vardy
vszi

S svojimi 'sposobnostmi' ni bil zadovoljen niti Rijad Mahrez. Izjemni Alžirec je v letošnji sezoni zabil 14 golov ob tem pa je soigralcem do gola pomagal še z devetimi asistencami. Na prireditvi so ga vprašali, če je zadovoljen s svojimi ratingi, na kar je Alžirec odvrnil: "Skupno bi moral biti ocenjen na 85. Nisem zadovoljen s številko ob preigravanju. Moral bi biti boljši, denimo 88!" je dejal Mahrez. 

FIFA2
Rijad Mahrez
vszi

Edini, ki ni imel pripomb na svoje lastnosti je letos izjemni vezist N'Golo Kante. Pripomb na skupno ocenjenim ratingom 77 ni imel. "Zelo sem vesel s takšno oceno," na kar ga je malce zbodel Vardy, ki je menil, da bi moral imeti boljši rating za strele proti vratom. "Res je, proti Watfordu sem dobro udaril žogo, mogoče bi moral imeti malce več, a tudi s tem je vse v najlepšem redu", se je nasmejal Kante. 

fifa3
N'Golo Kante
vszi

Oba nezadovoljna igralca Leicestra sta v šali strgala svoj karton z napisi, medtem ko se je Kante le smejal in držal svojo podobo in ocene. Leicester bo konec tedna v super nedelji gostoval pri Arsenalu, kjer bo skušal upravičiti visoke ambicije po zadnjih odličnih nastopih v premier ligi

Fifa4
vszi

Članki iz rubrike