Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 12.02.2016 10:14:05

Nogometaš Huracana v nesreči izgubil prste

Argentinski nogometaš Patricio Toranzo je v prometni nesreči avtobusa, s katerim se je vozilo njegovo moštvo, dobil nenavadne poškodbe, na srečo pa bo lahko še igral nogomet. Prve informacije o tem, da mu bodo morali amputirati prste na nogah, so se izkazale za neresnične, izgubil je le konice štirih prstov.

Patricio Toranzo je bil eden od šestih igralcev argentinskega kluba Atletica Huracan, ki so se poškodovali v prometni nesreči, ko so njihovemu avtobusu na poti s tekme pokala Libetratoders v Venezueli odpovedale zavore, vozilo pa se je nato ustavilo šele na pasu za ustavljanje v sili, nazadnje pa se je avtobus še prevrnil.


Toranzu so po prvih informacijah morali odrezati vse prste razen palca na levi nogi, a je pozneje klub sporočil, da poškodbe niso tako hude. Je pa nogometaš ostal brez konic teh štirih prstov.

"Ne gre za tako grozno poškodbo. Kmalu bo lahko spet igral. Le prste bo imel pač malo krajše," je pojasnil klubski zdravnik Fernando Locaso. Torenzo je imel še dodatno srečo, ker jo je skupila njegova slabša noga, saj je desničar. Nogometaš, ki je nekoč igral tudi za velikana River Plate in za kitajsko Shenhuo, pa za zdaj še ostaja v bolnišnici.

Članki iz rubrike