IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

liz
liz
0 12.02.2016 19:20:37

Antonio Cassano: Različne odvisnosti so ga stale boljše kariere

Reuters
Antonio Cassano je v tej sezoni član Sampdorie, za katero je nastopil na 18 tekmah v vseh tekmovanjih, na njih pa dosegel en zadetek in imel še štiri asistence.

Triintridesetletni Italijan se počasi bliža koncu kariere, ki sicer ni bila taka, kot mu jo je marsikdo napovedal. Vendar pa se Cassano s tem ne obremenjuje, kot sam pravi, je zadovoljen z doseženim.

Zamenjal je kar precej klubov, med drugim pa je bil član nekaterih velikanov evropskega nogometa, tako je branil barve madridskega Reala, Milana, Interja in Rome. Ves čas ga je spremljal sloves 'porednega' fanta, zdaj pa je v svoji avtobiografiji priznal, da je bil odvisen od seksa in da ima še vedno težave s hrano. Svoj idealen večer je opisal z naslednjimi besedami 'najprej seks in nato še hrana'. Če tega ne bi bilo, bi zelo verjetno dosegel še več.



"To sta dve najboljši stvari in tako je bilo do 2. februarja 2008, ko sem spoznal svojo ženo. Toda do takrat, da, to je bil idealen večer," je povedal Cassano, ki je bil znan tudi po svojih ponočevanjih, zabave je obiskoval tudi noč pred tekmo. "Ko imate dvajset let in obožujete dekleta, je to sila, ki vas žene, da te stvari počnete vsak dan. In imel sem to priložnost! Cassano je bil član Reala! Če bi počel karkoli drugega, me nobena ne bi niti pogledala ... Sem dober, a nisem lep," je dejal Cassano in razkril: "Pred srečanjem z Juventusom, ki smo ga dobili s 4:0, sem se domov vrnil ob šesti uri zjutraj. To je bila moja najboljša tekma, zabil sem dva gola in priigral enajstmetrovko."

Poleg žensk in ponočevanja je njegova obsesija tudi hrana. "Odvisen sem od hrane. Kot pravi moj prijatelj, ko jeste dobro hrano, se redite. Če jeste dobro hrano vsak dan, pa ste nori. Jaz sem tako nor že dvajset let. Srečen sem, ko jem kruh, testenine in sladkarije. Ko sem igral za Real, sem imel 93 kilogramov, visok pa sem 175 centimetrov, tako da moja idealna teža znaša 83 kilogramov," je še dodal Cassano.

Članki iz rubrike