roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

lp
lp
0 20.02.2016 10:02:04

Mourinho: Ne iščem kluba, klubi iščejo mene

Reuters
Portugalski strateg Jose Mourinho je še vedno prost na trgu, zato ga mediji iz dneva v dan selimo, zdaj k enem, zdaj k drugemu klubu.

Mourinho je decembra moral zapustiti klop Chelseaja, odnesli so ga slabi rezultati. Kot je dejal, se ne bo vrnil k Interju. Kot je še samozavestno – povsem v svojem slogu – poudaril, sploh ne išče kluba, ampak klubu iščejo njega.

Njegov odhod k Manchestru Unitedu je že dlje časa najbolj aktualen, na Otoku pravijo, da je posel praktično že zaključen. Tako kot je že jasna stvar, da bo moral Old Trafford zapustiti Nizozemec Louis van Gaal.


Italijanski mediji so dolgo namigovali, da bi se lahko Mourinho vrnil v Inter, s katerim je leta 2010 osovjil trojno krono. Modro-črni imajo namreč veliko težav, zdajšnjemu trenerju Robertu Manciniju namreč ne gre vse po načrtih in veliko vprašanje je, če bo milanski klub ujel uvrstitev na eno od prvih treh mesto, ki prinašajo nastop v ligi prvakov.

Mourinho je medtem zavrnil to možnost, v Italijo je priletel le zato, da bi si ogledal tekmo Interja s Sampdorio. "Naj razjasnim: ne bom se vrnil v Inter. Tamkajšnji projekt pripada Manciniju in predsedniku Ericku Thohirju. Njune ideje so dobre in upam, da bodo tudi uspešne. Navijače Interja želim spet videti nasmejane," je povedal 53-letni Portugalec.

Na ketero klop bo sedel Mourinho, je torej še vprašanje. Tako vsaj pravi sam, češ da ne ve. "Res ne vem, eno pa je gotovo - rad imam nogomet in k njemu se bom vrnil z isto strastjo in ambicijami, kot sem jih vedno imel. Spoštjem vsakega trenerja v vsakem klubu. Pravzaprav ne iščem kluba, klubi iščejo mene."

Članki iz rubrike