oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 18.03.2016 18:43:00

Ostre besede v garderobi Juventusa. Toda ne zaradi poraza, zaradi Hrvata!

Reuters
Massimiliano Allegri in Mario Mandžukić sta se menda v Münchnu znašla na bojni nogi.

Juventus je izpadel iz lige prvakov, čeprav je na povratni tekmi z Bayernom vodil že z 2:0 in imel v prvem polčasu še nekaj lepih priložnosti, hkrati pa so mu razveljavili povsem regularen zadetek. Eden od junakov vodstva stare dame je bil brez najmanjšega dvoma Alvaro Morata, ki je bil v prvem delu tekme prava nočna mora za Bavarce. Zablestel je predvsem pri drugem golu, ko je žogo vodil od enega do drugega gola, ob tem iz ravnotežja spravil kar nekaj branilcev, nato pa podal Juanu Cuadradu za zadetek, ki je Juventusu na široko odprl vrata do četrtfinala.

Kasneje se je za Juventus vse postavilo na glavo. Bayern je dobil krila, si v 91. minuti priigral podaljšek, nato pa bil v slednjem več kot boljši nasprotnik. V oči je še kako bodlo, da igra Juventusa po menjavi Morate za Maria Mandžukića preprosto ni bila več na tako visoki ravni kot poprej. Sicer po tekmi nihče ni krivil Mandžukića, toda zdaj v javnost prihajajo informacije, da je bil prav nekdanji nogometaš Dinama, Wolfsburga in Bayerna tisti, ki je pred, med in po tekmi skrbel za največ zdrahe v garderobi Juventusa.

Zgodba gre nekako takole: ko je Mandžukić izvedel, da bo tekmo na svojem nekdanjem stadionu začel na klopi, naj bi dobesedno ponorel. In to kljub temu, da se je trener Massimiliano Allegri za takšno potez odločil predvsem zato, ker je imel Hrvat pred tem nekaj težav s poškodbo. Dvojec naj bi se zaradi Allegrijeve odločitve zapletel v oster in predvsem glasen besedi dvoboj, Mandžukić pa se menda potem ni pomiril niti med polčasom niti po tekmi. Vseskozi naj bi bil tarča njegovega besednega divjanja trener Allegri, ki pa je medtem očitno že dobil podporo uprave - v kratkem bo podpisal novo pogodbo. Pa Mandžukić? Hja, bržčas se mu ne piše nič dobrega. Ne nazadnje je celo trener Bayerna Josep Guardiola priznal, da je bilo njegovi ekipi lažje, ko je v igro prišel hrvaški napadalec ...

mandzukic
Reuters

Članki iz rubrike