sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 29.04.2016 14:45:06

Radnik Bijeljina: Star semafor odstranili, Rakitićev že stoji (foto)

Nogometni klub iz Bosne in Hercegovine Radnik Bijeljina je ponosno predstavil svojo najnovejšo pridobitev, za katero je poskrbel zvezdnik Barcelone.


V začetku marca je nogometno javnost navdušila poteza hrvaškega zvezdnika Barcelone Ivana Rakitića, ki je klubu iz Bosne in Hercegovine s finančnimi sredstvi pomagal do novega semaforja. "Vse pohvale za Ivana Rakitića, ki se je odzval na akcijo, po kateri bi mestni stadion v Bijeljini dobil nov semafor. Ta njegova gesta je odlična in kaže na to, da je Ivan fantastičen človek. V veliko čast mi je, da imam takšnega prijatelja," je pred mesecem dni med drugim povedal predsednik Radnika Mladen Krstajić, ki je skupaj z Rakitičem branil barve nemškega Schalkeja.

Ne samo vodstvo kluba, nad gesto zvezdnika Barcelone so bili kajpak navdušeni tudi igralci in navijači. Soliden stadion za 6000 navijačev je tako končno lahko prišel do nepogrešljivega dodatka na stadionu, za katerega je hrvaški nogometaš odštel okoli 25.000 evrov.

Pred dnevi so ga končno tudi namestili, bosansko-hercegovski prvoligaš pa se je z novo pridobitvijo pohvalil tudi s fotografijami prek svojega facebooka. Če so do zdaj za pravilen rezultat skrbeli mladi nogometaši, temu ne bo več tako. Po novem bodo gledalci trenutni izid na tekmi in ostale pomembne podatke spremljali na velikem zaslonu, ki je zagotovo eden najsodobnejših v Bosni in Hercegovini.

semafor 4

semafor 1

semafor 2

semafor 3

Značke: rakitić, bijeljina

Članki iz rubrike