sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 30.04.2016 16:29:24

Sramotne scene v španskem nogometu (video)

vszi
Gre za dvoboj španskega četrtoligaškega prvenstva, toda sramotni prizor, s katerim je postregel, ni zaradi tega prav nič manj zanimiv.

V soju žarometov sta se znašla druga ekipa Toleda in moštvo z imenom Marchamalo, ki nastopata v osemnajsti skupini španske četrte lige. Prejšnji teden sta se tekmeca pomerila v Toledu, z 2:0 pa so slavili gostje.

Širša javnost je za njuno srečanje izvedela šele zdaj, ko je postalo jasno, da se je dvoboj zaradi suma nameščanja izida znašel pod posebnim drobnogledom.

Na to jih je napeljal posnetek srečanja, v katerem je v ospredju zadetek gostov iz 89. minute. Takrat je namreč žogo globoko na svoji polovici igrišča dobil član Marchamala Mario, ki se je odočil za samostojen prodor.



Pri tem mu je uspevalo dobesedno vse, kar si je zamislil. Potem ko je preigral štiri igralce, se je sam znašel pred vratarjem, obšel je tudi njega in žogo poslal v mrežo. Namero mu je skušal preprečiti še en domači nogometaš, ki se je medtem uspel postaviti pred golovo črto, a je bil tudi on pri tem neuspešen.

Gostje so takrat povedli z 2:0, toda v posnetku je mogoče zelo razločno videti, kako so se domači nogometaši 'trudili' ustaviti Maria, pri tem pa so se skoraj dobesedno umikali tekmecu in mu na ta način omogočili, da je zabil gol. Fantje v zelenih dresih so svoje obrambne zadolžitve opravili tako nespretno in smešno, da je njihovo početje seveda takoj postalo zelo sumljivo.

Kot zanimivost lahko dodamo, da moštvi najdemo na sredini lestvice (na devetem in desetem mestu) 20-članskega tekmovanja.

Članki iz rubrike