901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 03.05.2016 08:26:22

Norišnica na zabavi pri Vardyju: Eksplozija navdušenja ob zadnjem žvižgu (video)

Nogometaši Leicester Cityja so od včeraj novi angleški prvaki, največji otoški junaki pa so naslov prvaka divje proslavili na zabavi pri najboljšem strelcu ekipe Jamieju Vardyju.

Leicester, ki je v nedeljo remiziral na Old Traffordu z Manchester Unitedom, je čakal ponedeljkov obračun med Tottenhamom in Chelseajem ter upal, da Tottenham ne bo zmagal v londonskem derbiju, saj bi v tem primeru Leicester že postal senzacionalni angleški prvak.

Varovanci Claudia Ranierija - ki se je ravno v času tekme vračal iz Italije - so se odločili, da si obračun pogledajo skupaj. Gostitelj je bil Jamie Vardy, angleški reprezentant in najboljši strelec Leicesterja, ki je za svoje kolege odprl vrata svoje hiše. 


Napetost med nogometaši Leicestra je med tekmo naraščala, po prvem polčasu, ki ga je Tottenham dobil z 2:0, pa je kazalo, da bo to bolj klavrna zabava. A v drugem polčasu je Chelsea stopil na plin in preko Garyja Cahilla in Edena Hazarda izenačil.

Zadnje sekunde dvoboja so bile zelo napete, nogometaši Leicesterja so jih pričakali objeti, ko pa je glavni sodnik Mike Clattenburg odpiskal konec, se je začela nora zabava. 

Trenutek, ko so nogometaši lisic postali prvaki, je s svojim telefonom ovekovečil levi bočni branilec Christian Fuchs, posnetek slavja pa je postal prava uspešnica.

Značke: leicester, vardy, fuchs

Članki iz rubrike