nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.05.2016 10:07:02

Navijači Stuttgarta vdrli na igrišče (video)

vszi
Grde scene po zaključnem sodnikovem žvižgu na zadnji tekmi Stuttgarta v najboljši nemški ligi - vsaj za nekaj časa. Igralci so zbežali v slačilnico v spremstvu varnostnikov.

Stuttgart je po domačem porazu proti Mainzu (1:3) dokončno izpadel iz bundeslige, kar bo drugi izpad iz najboljše nemške lige v zgodovini kluba.

Preden so igralci Stuttgarta zbežali v slačilnico, so imeli kapetan Christian Gentner in soigralci večminutni "pogovor" z navijači, ki so vdrli na igrišče. Okoli sto navijačev, ki so bili zamaskirani, so prišli "disciplinirati" igralce, varnostna služba pa ni mogla narediti nič, ker jih je bilo premalo. Potem se je varnostna služba le organizirala in igralci so pobegnili v katakombe Mercedes-Benz-Arene, po nekaterih poročilih pa naj bi jo skupil Kevin Großkreutz.

Slednji je ob izjavi za televizijo celo jokal. "To je razumljivo. Navijače lahko razumem. Mi smo odgovorni. Ostal sem brez besed in mi je zelo žal za navijače. Danes sem tudi sam naredil napako in mi je zelo žal," je govoril in hlipal Großkreutz.

stuttgart
vszi

Toda vse skušaj bo zagotovo imelo posledice, saj bo zdaj na vrsti nemška zveza, ki bo vse skupaj strogo kaznovala. Tako kot je kaznovala navijače Kölna, ki so lani vdrli na igrišče stadiona Borussia-Parks v Mönchengladbachu. Takrat je nemška zveza ostro ukrepala naložila visoke kazni. Vsaka podobnost z vdorom Viol na igrišče v Ljudskem vrtu in slačenje dresov je zgolj slučajna.

Značke: stuttgart, navijači

Članki iz rubrike