evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 13.05.2016 12:13:52

Ibrahimović se bo vrnil v PSG

Švedski nogometni reprezentant Zlatan Ibrahimović je prek svojega Twitterja sporočil, da po koncu sezone ne bo več igral za francoske prvake Paris Saint-Germain. Iz francoskega prvaka pa so sporočili, da so se dogovorili, da bo po končani športni poti sodeloval kot član uprave.


Štiriintridesetletni nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović bo zadnjo domačo tekmo v dresu PSG odigral v soboto z Nantesom, nato pa bo nastopil še v finalu francoskega pokala 21. maja proti Marseillu. V tej sezoni je v prvenstvu dosegel 34 golov in je vodil ekipo iz francoske prestolnice do četrtega zaporednega naslova prvaka. Skupaj je dosegel 152 golov na 178 uradnih tekmah.


Ibrahimović naj bi se preselil v Anglijo, toda njegov agent je pred časom dejal, da bi se lahko vrnil v svoj nekdanji klub Milan; pred tem je igral še za Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano in Barcelono. Kot kapetan Švedske bo zaigral tudi na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji.

"Paris Saint-Germain bo večno hvaležen Zlatanu za njegova štiri prečudovita leta, v katerih se je izkazal kot največji napadalec in eden izmed največjih nogometašev kluba. Ibra je vidno prispeval, da se je Paris Saint-Germain preobrazil v enega izmed največjih klubov v Evropi," je za spletno stran stran pariškega velikana dejal predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi in dodal: "Zelo sem vesel, da smo lahko Ibro pripeljali v Pariz in se že veselim nadaljnjega sodelovanja v klubu, ko bo enkrat zaključil z igralsko kariero. Tukaj bo vedno doma."

Članki iz rubrike