podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

muk
muk
0 23.05.2016 12:10:38

Zbogom Louis, dobrodošel Jose

vszi
Tudi osvojitev FA pokala ga ni rešila, v ponedeljek okoli poldneva je Louis van Gaal dokončno postal bivši.

Besede so meso postale bi lahko zapisali. Dolgo se je govorilo, da so Nizozemcu na Old Traffordu štete ure, v ponedeljek okoli poldneva je prišla tudi uradna potrditev. Vsega dva dni po osvojitvi FA pokala je Manchester United van Gaalu pokazal vrata, plačal je davek slabih rezultatov v Premier ligi.

Prvi, če ne kar edini kandidat za Nizozemčevega naslednika pa Jose Mourinho. Guardiola in Mourinho v istem mestu. Pestro bo...

Nogometaši Uniteda so na sobotni finalni tekmi na londonskem Wembleyju po podaljšku premagali Crystal Palace z 2:1. Za United je to bil prvi pokal FA po letu 2004 in skupno 12. Z osvojeno pokalno lovoriko se Louis van Gaal poslavlja s trenerske klopi rdečih vragov, čeprav je imel z dvajsetkratnimi angleškimi prvaki pogodbo podpisano do konca prihodnje sezone. Manchester United bo, kot kaže, 64-letnemu Nizozemcu kot odškodnino za predčasno prekinitev pogodbe izplačal pet milijonov funtov.



Guardian in Sky Sports sta že v nedeljo napovedala, da bosta Manchester United in Mourinho pogodbo podpisala že ta teden. Sky Sports je prišel do podatka, da bo v Anglijo v torek iz Kitajske pripotoval Mourinhov agent Jorge Mendes, na podlagi česa bi bilo mogoče z vso gotovostjo napovedati, da bodo pogajanja prešla v sklepno fazo.

Portugalec naj bi s klubom podpisal pogodbo za tri sezone, vredno 77 milijonov evrov, s čimer bi postal najbolje plačani nogometni trener v zgodovini.

Članki iz rubrike