sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 26.05.2016 20:36:23

Rummenigge: Ne razumem, zakaj hoče Götze ostati pri Bayernu!?

vszi
Prvi mož bavarskega velikana se je znašel v nadvse nenavadnem položaju, ko gre za junaka nemške zmage na svetovnem prvenstvu.

Ponavadi je tako, da želi vsak igralec, ki mu dajo jasno vedeti, da ne bo veliko igral, oditi. Včasih celo proti volji kluba, ki seveda potrebuje tudi take nogometaše in jih pogosto želi zadržati. Ko gre za Maria Götzeja, so se stvari nekoliko obrnile. Strelec zmagovitega zadetka v finalu predlanskega svetovnega prvenstva je zadeve postavil na glavo.

Predsednik kluba Karl-Heinz Rummeniogge mu je dejal, da nanj ne računajo resno, enako mu je zagotovil novi trener Carlo Ancelotti. Za nameček ga Bayern hoče na vsak način prodati, toda nemški reprezentant hoče na vsak način ... ostati v Münchnu. Zakaj? Rummenigge tega menda ne razume.


"Zelo resno in zelo jasno sem mu razložil osebno, z njim pa je govoril tudi trener. Ob vsem, kar sva mu povedala, mi preprosto ni jasno, zakaj želi ostati. Ni mi jasno, zakaj bi izbral pot, na kateri bo igral precej manj," je potožil prvi mož bavarskega kluba, ki pa po mnenju mnogih ne upošteva ene zadeve.

Götze je prišel poleti leta 2013 kot velika okrepitev iz dortmundske Borussie, Bayern pa mu nikoli ni dal tistega, kar je pričakoval. V tej zgodbi je zato treba vedeti, da mu čez eno leto poteče pogodba in da bi lahko odšel povsem brezplačno. Tako bi lahko izbiral novega delodajalca, hkrati pa povzročil, da Bavarci ne bi zaslužili niti centa.   

Značke: götze, bayern

Članki iz rubrike