favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
0 30.05.2016 21:01:20

Sara je storila napako svojega življenja

Sara Ezquerro je dekle, ki trenira nogomet. Je rezervna vratarka rezervnega moštva ženske ekipe Atletica. Kot kaže ne bo več dolgo...

Sara je v nedeljo storila hudo napako, bržčas napako svojega življenja. Jasno je, z namenom nekoliko pretiravamo, čeprav je klubska pripadnost v Madridu zelo resna stvar. Sara bi morala pripadati 'Colchonerosom', privržencem belega baleta pa bi se morala izogibati v velikem loku. 

Zgodilo se je ravno nasprotno, dekle se je namreč v nedeljo odpravilo na madridske ulice in z navijači nasprotne ekipe slavilo naslov evropskega klubskega prvaka. In to potem, ko je Real v finalu odpravil prav njen Atletico. Fotografija je hitro zaokrožila po spletu in vrag je v sekundi odnesel šalo. 

V klubu, ki je po enajstmetrovkah izgubil evropski finale, so v trenutku sklicali krizni sestanek, na katerem so razpravljali o tem, ali je dekle storilo nekaj tako nezaslišanega, da jo je treba vreči na cesto. Kot vse kaže, se bo to res zgodilo, v Madridu pač ni prostora za takšno nezvestobo. Ali pripadaš kraljevemu klubu ali pa si 'Colchoneros', druge poti pač ni. 

Nesrečna in predvsem nespretna Sara je morala zapreti vse svoje profile na družabnih omrežjih, gnev navijačev je bil prevelik, pritisk pa iz minute v minuto nevzdržen.

Članki iz rubrike