bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 21.06.2016 22:21:51

Švedski nogometaš izključen, ker je ... prdnil

vszi
Prav neverjetna zgodba prihaja iz švedske sedme lige, kjer je bil nogometaš izključen zaradi povsem bizarnega razloga.

Še ena nora zgodba iz švedskih medijev. Tokrat iz sedmega ranga nogometne lige, kjer sta se pomerila moštvi rezervistov Järna SK in Pershagen SK. Če ste že kadarkoli slišali za ti dve ekipi, si zaslužite posebno priznanje, toda imeni moštev niti nista tako pomembni.

V zadnjih trenutkih dvoboja je bil igralec Pershagna Adam Lindin Ljungkvist izključen zaradi drugega rumenega kartona. Toda razlog je bil bizaren. Po poročanju je Ljungkvist prepričan, da je bil izključen zaradi "izločanja vetrov iz telesa".

Ljungkvist je zgodbo takoj sporočil medijem, kar je Aftonbladet seveda takoj povzel. "To je bila čudna odločitev, skorajda nisem mogel verjeti. V zadnjih minutah sem imel težave s prebavo in v zadnji minuti sem pač spustil prdec," je brez ovinkarjenja priznal švedski nogometaš. 

"Sodnik je nato prišel do mene in mi pokazal drugi rumeni karton, posledično rdečega. Bil sem jezen na sodnika. Nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo," je bil v isti sapi zaprepaden Šved, ki je nato še razložil, zakaj sam meni, da je sodnik storil, kar se mu je zdelo prav. 

"Vse, kar si lahko zamislim je, da je menil, da sem prdnil proti igralcu. Ampak da bi to storil, se ne bi izkazal za najbolj pametno ali celo normalno idejo. Spustil sem ga in dobil rdeči karton, sodnik pa je menil, da sem se neprofesionalno obnašal."

Ni jasno, ali se je nesrečni Šved na kazen sodnika že pritožil, prav tako pa ni jasno, kakšne direktive ima pri tem vodstvo tekmovanj na švedskih zelenicah. Zagotovo imajo opraviti z edinstvenim primerom. 

AdamLindinLjungkvist
vszi

Značke: nogomet, prdec, švedska

Članki iz rubrike