sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 22.07.2016 18:50:25

Odzivi vijoličastih junakov - Tavares: Bil sem jezen

Drago Wernig - TAKA
Po prespani noči so svoje vtise po napredovanju v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa strnili nekateri nogometaši Maribora.

Junak, ki bi skorajda postal tragik, je bil vnovič kapetan Marcos Tavares, ki se je s svojim zadetkom v drugem polčasu odkupil za zgrešeno enajstmetrovko v prvem. "Bog je pomagal, Jezus je pot. Bil sem jezen, ker sem zgrešil enajstmetrovko, toda vsi soigralci so me spodbujali. Prav tako trener, direktor… Vsi so rekli, verjamemo vate, vemo, da boš dal gol. Zahvalil bi se vsem za podporo, še posebej pa sem vesel, da sem spet dal pomemben gol z desno nogo," je dejal napadalec vijoličastih.


"Temeljito smo se pripravili na tekmo, vedeli, kaj nas čaka. In vedeli, kaj je treba storiti, da dosežemo želeni rezultat. Levski se je izkazal kot zahteven nasprotnik, vse prej kot lahko je priti iz Sofije z nasmeškom. Domači nogometaši so storili vse, da bi nas izločili, toda naša želja, naša nepopustljivost je bila močnejša," je vse skupaj pokomentiral vezist Marwan Kabha.

"Lepo je bilo igrati v takšnem ozračju, res v užitek. Kljub zaostanku smo ostali mirni, verjeli v svoje sposobnosti. Zbrano smo onemogočali njihove poskuse, ko smo imeli žogo v posesti, pa smo si pripravljali situacije za naše priložnosti. Zaslužili smo si izenačenje in napredovanje. Delo, borbenost, trud, vse nam je poplačano," pa je povedal Dino Hotić.

Značke: maribor, levski

Članki iz rubrike