gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.07.2016 18:51:24

Moyes komaj prišel v Sunderland, za nogometaši že prva drama

Reuters
Še preden je Sunderland odigral prvo tekmo pod vodstvom Davida Moyesa, so nogometaši že doživeli prvi dramatičen trenutek.

Potem ko je Sam Allardyce postal novi selektor Anglije, so pri Sunderlandu nastalo vrzel na klopi zapolnili z Davidom Moyesom. Slednji bo tako spet služboval v premieri ligi, navijači črnih mačk pa si želijo, da bi bila s Škotom na čelu naslednja sezona predvsem zelo mirna. Toda Moyesov začetek v novem okolju je bil ravno obraten, nogometaši so namreč že preživeli prvo čisto pravo dramo. Sicer ne nogometno, a prav zaradi tega je bilo vse skupaj še toliko huje.

Nogometaši Sunderlanda bodo s pripravami na novo tekmovalno leto nadaljevali na celinskem delu Evrope, toda njihova načrtovana pot do Ženeve v Švici ni potekala mirno. Ko je bilo letalo še v britanskem zračnem prostoru, je pilot zaznal tehnične težave na jeklenem ptiču, zaradi česar je moral s slednjim zasilno pristati na letališču v Manchestru. Čeprav so bili številni še kako presenečeni nad pristankom, pa menda med igralci ni zavladala prevelika panika. Nato so na letališču čakali nekaj ur, nakar je po njih prišlo novo letalo in so le odšli, kamor so želeli.

Članki iz rubrike