zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 27.07.2016 17:52:46

Ni največja, niti najodmevnejša, je pa najbolj ljubka okrepitev (foto)

V času, ko so nogometaši veliko preplačani, so zgodbe, kakršno je spisal Sporting iz Lizbone in ob kateri se je orosilo marsikatero oko.

Pogodbo s klubom je namreč podpisal petletni navijač kluba Francisco, ki je že v tako mladih letih spoznal, kako kruto je lahko včasih življenje, saj je zbolel za rakom. Zato je poteza kluba še toliko bolj vredna spoštovanja in poklona do tal.

To ni bila zgolj neka provizorična predstavitev, temveč so majhnega navijača predstavili z dresom na uradnih omrežjih, podpisal je tudi pravo pogodbo, kot prava okrepitev je imel tudi obvezno fotografiranje. Za nameček pa je bil on tisti, ki je ekipo Sportinga vodil iz tunela na igrišče na prijateljski tekmi z Lyonom. Klub se je za to potezo odločil, ker je fantek postal njihov navdih zaradi pogumnega boja z zahrbtno boleznijo. Športni direktor kluba Bruno de Carvalho, ki se je po podpisu pogodbe rokoval s Franciscom, je povedal. "Zelo smo veseli, da smo se okrepili z njim. Njegova naloga bo, da začne novo sezono. On je tisto ime, ki bo pokazal, kakšen klub je Sporting. Klub je star 110 let in z navijači, kot je on, bo z lahko preživel še nadaljnjih 110."

Značke: okrepitev, sporting

Članki iz rubrike