sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 02.08.2016 10:41:56

West Ham dobil novega napadalca

Reuters
West Ham je v prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa v Ljubljani izgubil z Domžalami. 'Domačini' so slavili z 2:1 in si priigrali lepo popotnico pred četrtkovim gostovanjem v Londonu, Kovači pa so medtem nekoliko spremenili svojo zasedbo.

Kar nekaj časa se je govorilo o tem, da je nezadovoljni napadalec Diafra Sakho izrazil željo po odhodu. Saga se očitno bliža koncu, saj naj bi 26-letni Senegalec s francoskim potnim listom končno našel novega delodajalca.

Zanj se je zanimalo kar precej klubov, očitno pa bo 'vojno' za njegov podpis dobil West Bromwich. West Ham naj bi od tekmeca v premierligaški konkurenci prejel okoli 18 milijonov evrov odškodnine.

Prejeta sredstva bodo Londončani seveda vložili v nakup novega napadalca. Njihova velika želja je, da bi zapolnili nastalo vrzel, na vrhu seznama želja trenerja Slavena Bilića pa sta Andre Ayew in Carlos Bacca - prvi je član Swanseaja, drugi Milana. West Ham je valižanskemu klubu že poslal ponudbo za odkup Ayewjeve pogodbe, ki naj bi znašala približno 24 milijonov evrov.

calleri

Swansea še razmišlja o ponudbi, medtem pa je West Ham v svoje vrste vseeno zvabil novega napadalca, in sicer Jonathana Callerija. Dvaindvajsetletni Argentinec je prišel iz urugvajskega kluba Deportivo Maldonado (pred tem je bil član domačega velikana Boce Juniors). Zadnjega pol leta pa je bil posojen brazilskemu São Paulu, za katerega je na sedemnajstih tekmah zabil dvanajst golov. Nikakor ne smemo spregledati, da je bil z devetimi goli najboljši strelec zadnje izvedbe pokala Libertadores, v katerem je São Paulo izpadel v polfinalu. 

V preteklosti so se zanj zanimali BarcelonaChelsea in Tottenham, Calleri pa je v intervjuju za ESPN nedvoumno razkril svojo naslednjo destinacijo v karieri. "Igral bom za West Ham. Zdaj je to dokončno. Želim igrati v Evropi, urediti moram samo še delovno dovoljenje."

Calleri bo West Hamu posojen do konca sezone, ko bodo imeli Angleži možnost odkupiti njegovo pogodbo.

Članki iz rubrike