sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 10.08.2016 11:33:43

Lisice podaljšale s tvorcem velikega uspeha

Reuters
Italijanski strateg Claudio Ranieri, ki je v prejšnji sezoni popeljal Leicester do zgodovinskega naslova v premier ligi, bo v klubu ostal še štiri sezone. Danes sta vpleteni strani podaljšali sodelovanje do leta 2020.

Ranieri je ena ključnih osebnosti Leicestrove čudežne zgodbe iz minule sezone, ki se je začela s stavniškim razmerjem 1:5000 (za naslov prvaka), končala pa s presenetljivim slavjem.

"Ko sem prvič spoznal, kaj načrtujejo pri Leicester Cityju, sem vedel, da bi rad bil še dolgo član tega dogajanja," je dejal 64-letni trener za spletno stran kluba. "Energija vseh, lastnikov, navijačev in igralcev je nekaj posebnega. Vesel in zadovoljen sem, da bom del tega tudi v naslednjih letih," je še dejal Italijan.



Podpredsednik kluba Aiyawatt Srivaddhanaprabha je povzel dogajanje zadnjega leta: "Pred 12 meseci smo čutili, da lahko mož z izkušnjami pripelje Leicester City zelo visoko. A kar smo dosegli, je bilo nepredstavljivo. Njegova kakovost, tako trenerska kot človeška, sta izjemni, zato nismo dolgo razmišljali. Vesel sem, da bomo skupaj z njim nadaljevali našo pot."

Finančne plati podaljšanja Leicester ni razkril. Ranieri je klub prevzel pred lansko sezono, nasledil pa je Nigela Pearsona.

Članki iz rubrike